Wij zijn met ingang van 1 juni weer gestart met onze rondleidingen. I.v.m. de beperkende maatregelen vanwege het corona-virus verzorgen wij de rondleidingen en arrangementen op maat. Neemt u contact met ons op over de mogelijkheden. 

                

 

Toertje Thorn Gidsenteam: onze ervaren gidsen laten u graag kennismaken met Thorn en Wessem!

Ontdek Thorn en Wessem

Ons ervaren Toertje Thorn Gidsenteam wil u graag kennis laten maken met de historische en karakteristieke pareltjes in het Midden-Limburgse maaslandschap.; Thorn en Wessem!

Laat u door onze professionele stadsgidsen rondleiden door de boeiende geschiedenis van het witte stadje Thorn met haar imposante Abdijkerk en het markante maasdorp Wessem, beide gelegen in de Midden-Limburgse gemeente Maasgouw.

Prachtige huizen uit de 17e en 18e eeuw, oude straatjes met een bestrating van maaskeien en kinderkopjes, historische kerken en nog veel meer.

En voor je het weet ontdek je juist plekjes die misschien minder bekend zijn, maar wel verbluffend mooi!

Maar… …dat niet alleen. Onze gidsen zijn tevens in staat om deze kennis zó te presenteren, dat u daar ook plezier aan beleeft.

De Rondleidingen kunnen uitgebreid worden tot een Arrangement met o.a. een boottocht over de Maasplassen, een tocht met een paardenkoets, een wijnproeverij, een diner of een lunch.

Ook een bepaald Thema is mogelijk, zoals de kruisen en veldkapellen rondom Thorn en Wessem, een Ansfriedwandeling  of een fietstocht door het voormalige Land van Thorn. 

Het waterrijke gebied tussen Thorn en Wessem, dat een open verbinding heeft met de Maas, biedt vele mogelijkheden voor waterrecreatie. De prachtige omgeving, zoals bijvoorbeeld het natuurpark Koningsteen, biedt vele mogelijkheden voor fiets- en wandelrecreatie.

Volg Toertje Thorn Gidsenteam op Facebook

U kunt Toertje Thorn nu ook volgen op Facebook: ToertjeThorn Gidsenteam

Op deze pagina houden we u op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen op het gebied van onze rondleidingen, arrangementen en thematochten door Thorn, Wessem en omstreken. Als er nieuwe datums bekend zijn voor de Thematochten individueel dan maken we dat kenbaar op onze Facebook-pagina en uiteraard ook op deze website.

Like onze Facebook-pagina en blijf volledig up-to-date van het Toertje Thorn Gidsenteam.

Toertje Thorn Gidsenteam: onze ervaren gidsen wijzen u de weg in Thorn en Wessem!

Het witte stadje Thorn met Abdijkerk (Sint-Michaëlskerk)

Typische maasdorp Wessem

Kapel onder de Linden, Thorn

Museum “Terug in de tijd”, Horn

Oude vestingstadje Stevensweert

Openluchtmuseum Eynderhoof

Boerderij Zegershof

Wijngoed Thorn

Contact / Offerte aanvraag

Ik ben geen robot:
captcha

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!